Jalgpallinoortel tuleb oma talvine jõuproov

Margus Martin
, reporter
Copy
Noortele jalgpalluritele hakatakse alates aasta algusest korraldama saalijalgpalli karikavõistlusi, mille turniirid toimuvad üle Eesti ja üks finaal peetakse Rakveres.
Noortele jalgpalluritele hakatakse alates aasta algusest korraldama saalijalgpalli karikavõistlusi, mille turniirid toimuvad üle Eesti ja üks finaal peetakse Rakveres. Foto: Elmo Riig

Tuleva aasta jaanuaris algavad Eesti noorte saalijalgpalli karikavõistlused, millega soovitakse järelkasvule anda võimalus oma oskusi mitmekülgselt arendada.

Karikavõistluste esimesel etapil mängitakse jaanuaris ja veebruaris piirkondlikke turniire, millele järgnevad märtsikuised finaalvõistlused. Üks finaalvõistlus toimub Rakveres. Saalijalgpalli karikavõistlusi peetakse kolmes vanusearvestuses: U16 ja U14 klassi jõuproovil saavad osaleda poisid ning U12 klassis nii poisid kui ka tüdrukud.

“Kuna meie kliimas on talvel tihtipeale ainus võimalus jalgpalliga tegeleda sisetingimustes, otsustasimegi luua noortele võimaluse mängida kvaliteetselt organiseeritud saalijalgpalli noorteturniiridel,” rääkis Eesti Jalgpalli Liidu tehniline direktor Janno Kivisild alaliidu pressiteenistuse vahendusel.

“See on kiire ja tehniline mäng, mis annab jalgpalluritele talvisel ajal suurepärase võimaluse oma mänguoskuseid uuele tasemele viia. Ala on kiiresti arenenud ja siin on olemas ka rahvusvaheline väljund, kus suunas pürgida. On selge, et kõik ei teosta end murujalgpallis.” 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles