Rakvere muutub lihapealinnaks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Lihaveised.
Lihaveised. Foto: Urmas Luik

Järgmisel nädalal saab Rakverest Eesti lihapealinn, sest neljapäeval peetakse siin tavapärast lihafoorumit, millele reedel järgneb seakasvatajate aastakonverents.

Lihafoorumil otsitakse muu hulgas vastuseid küsimustele, milline on Eesti lihasektori tulevik, kuidas ja milliste sõnumitega propageerida avalikkusele liha tarbimist ja kas lihatootmine on keskkonnale oht või seda toetav tegevus.

Seakasvatajad uurivad, milline on Eesti sealihasektori konkurentsivõime, kuidas sigu ohutumalt sööta ja tõhusamalt ravida. 

Tagasi üles