Vaata otse: Tapa käsipallimehed madistavad täna pealinnas

Margus Martin
, reporter
Copy
SK Tapa käsipallimeeskonna peatreener Elmu Koppelmann.
SK Tapa käsipallimeeskonna peatreener Elmu Koppelmann. Foto: Arvet Mägi

Eesti meeste käsipalli meistrivõistlustel juhatatakse teisipäeval sisse teise ringi mängud. Spordiklubi Tapa tiim sõidab külla HC-le Tallinn, kes avaringis üllatuslikult alistati tulemusega 21:20.

Samad meeskonnad olid kahel korral omavahel vastamisi ka Eesti karikavõistlustel ning siis saatis edu pealinna klubi. Esimese mängu võitis HC Tallinn 31:20 ja teise 37:28.

Tallinna rivistuses on võrreldes hooaja algusega toimunud mitu muudatust. Viimati täienes meeskond 25-aastase islandlase Dadi Laxdaliga.

"Laxdal on meiega juba suvest saati treeninud, aga seni polnud kindel, kauaks ta siia jääb. Mängujuhina toob ta kindlasti juurde tarkust ja kogemust," rääkis pealinlaste juhendaja Risto Lepp.

SK Tapa peatreener Elmu Koppelmann tõdes, et kui Tallinn toob Laxdali mängu, siis muutuvad pealinlased kõvasti tugevamaks. "Jälgisin islandlast suvel Tallinn Cupi turniiril ja nii head mängujuhti kui tema meie liigas praegu pole. Väga kõrgel tasemel pallur ja suurepärase mängulugemisoskusega," märkis Koppelmann.

"Meie saime eelmises mängus lõpuks kasutada Siimo Tänavotsa, kes kahtlemata annab käigu juurde, eriti just viskejõu osas. Tagaliinis on meil olnud probleeme pärast Vahur Oolupi lahkumist Taani ning Aleksander Oganezovi eemalolekut, aga loodame teha järeldused kaotustest karikasarjas ja paremini vastu saada."

HC Tallinna ja SK Tapa mängust teeb otseülekande Eesti Käsipalliliit oma YouTube'i kanalil ja see on jälgitav samuti käesoleva uudise juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles