Lauatenniselapsed mahuvad paremate hulka

Margus Martin
, reporter
Copy
Vanemate tüdrukute konkurentsis saavutas laste GP-sarja Haapsalu etapil läänevirulastest Raili Nurga (keskel) võidu ja Anita Kostap (paremal) tuli kolmandaks.
Vanemate tüdrukute konkurentsis saavutas laste GP-sarja Haapsalu etapil läänevirulastest Raili Nurga (keskel) võidu ja Anita Kostap (paremal) tuli kolmandaks. Foto: Eesti Lauatenniseliit

Enam kui saja osalejaga Eesti Lauatenniseliidu laste GP-sarja teisel etapil Haapsalus saavutasid Lääne-Viru noored lauatennisistid mitu auhinnalist kohta.

Rakvere spordikooli õpilastest hõivas Raili Nurga kuni 15-aastaste tüdrukute arvestuses pjedestaali esimese ja Anita Kostap kolmanda astme. Kuni üheksaaastaste poiste seas jäi võitmatuks nende võistkonnakaaslane Kerdo Aros ning sama vanadest tüdrukutest Diana Andrejeva (Aseri SK).

11-aastaste tüdrukute turniiril teenis Angela Laidinen (LTK Viru-Nigula) teise ja Valerie Lonski (Aseri SK) viienda koha. Poiste samas vanuserühmas oli Tsergo Tsilk (LTK Viru-Nigula) kaheksas. Kaks aastat vanematest poistest tuli Artur Koptelkov (Aseri SK) kuuendaks ja Ert Arpo (Rakvere Spordikool) seitsmendaks.

Enne 23. novembril Rakveres peetavat GP-sarja kolmandat etappi on Raili Nurga ja Anita Kostap oma vanusearvestuse punktitabelis vastavalt esimene ja teine, Kerdo Aros ja Diana Andrejeva mõlemad esimesed, Angela Laidinen ja Valerie Lonski vastavalt teine ja neljas, Tsergo Tsilk ja Ert Arpo kuuendad ning Artur Koptelkov seitsmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles