Kungla naised esitavad helgeid palu

Katrin Uuspõld
Copy
Rahvamuusikaansamblit Kungla saab kuulda 29. novembril Lääne-Virumaa keskraamatukogus.
Rahvamuusikaansamblit Kungla saab kuulda 29. novembril Lääne-Virumaa keskraamatukogus. Foto: Vladislav Musakko

Rahvamuusikaansambel Kungla annab reedel, 29. novembril Lääne-Virumaa keskraamatukogus kontserdi “See on meie muusika”. Kunglal on saanud traditsiooniks kord aastas, enamasti kevaditi, esineda just raamatukogus.

“Meil on olnud väga eriline, väga töine ja emotsionaalselt väga rikastav aasta. Sinna on mahtunud Kungla 40. aastapäev, ettevalmistused pillipeoks, Rakvere Galerii algatatud Kungla naiste “üles maalimine”, mis lõppes uhke näitusega “Meie, virulased”, ja palju toredaid esinemisi, tunnustamisi, mis tänaseni südant soojendavad. Nii meil ei jäänudki aega kevadel üles astuda. Otsustasime, et teeme seda nüüd. Tahaks oma muusikaga lisada helgust ja soojust sellesse sombusesse aega,” rääkis Kungla asutamisest saadik ehk 41 aastat rahvamuusikaansamblis kontrabassi mänginud Ly Kivistik.

Igatahes lubavad Kungla naised anda ülevaate oma viimase aasta tegemisest ning kindlasti ka visata nalja ja pajatada lugusid.

“Viimasel kontserdil telliti meilt “Ukuaru valssi”, aga ütlesime, et seekord ei mängi, aga teeme seda järgmisel kontserdil,” märkis Ly Kivistik.

“Ukuaru valss” tõesti raamatukogus ettekandele ka tuleb. “Kõik need lood on sellised, mis meile on tõepoolest tähtsad,” lisas Ly Kivistik repertuaari kohta.

Kontsert algab järgmisel reedel kell 15 ja on tasuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles