Korvpallurid kaotasid Jurmalas lisaajal punktiga

Margus Martin
, reporter
Copy
Tormi Niits (ees) oli lõppenud hooajal Rakvere Tarva meeskonna üks olulisemaid lülisid.
Tormi Niits (ees) oli lõppenud hooajal Rakvere Tarva meeskonna üks olulisemaid lülisid. Foto: Ain Liiva

Novembri alguses Tallinnas sealselt TalTechi tiimilt valusa ühepunktilise kaotuse saanud Rakvere Tarvas tunnistas laupäeval Lätis sama nappi allajäämist, kaotades Jurmala Betsafe'i meeskonnale lisaaja järel 75:76.

Tarvale oli seekordne allajäämine seda valusam, et nad juhtisid kohtumist poolajavaheajaks 42:28 ja külaliste edu enne otsustavat, neljandat veerandaega oli 15-punktiline (56:41).

Ometi suutsid väljakuperemehed viimasel perioodil mängu tagasi tulla ning isegi juhtima minna. Matši normaalaeg lõppes siiski viigiliselt 71:71. Lisaajal läksid rakverlased ette, aga lõpliku sõna ütlesid koduväljakul neljasaja pealtvaataja ees mänginud Jurmala pallurid, kes kallutasid kohtumise minimaalse, 76:75 eduga enda kasuks.

Lõpusekundeil võidutabamust korvi läkitada püüdnud, kuid paraku viskel eksinud Devin Lee Harris tõi rakverlaste kasuks 19, Thomas Hamilton lisas 17 ja Rain Veideman 15 punkti. Tagamängijad Veideman ja Harris said kumbki kirja kuus resultatiivset söötu. Tormi Niits abistas kaaslasi üheksa punkti ja seitsme lauapalliga.

Võõrustajate parimaks kerkis kahemeetrine leedulasest ääremängija Denis Krestinin 19 punkti ja 11 lauapalliga. Ugis Pinete lisas 16 punkti.

Tarvas on liigatabelis kogunud kümne vooruga võrdselt viis võitu ja viis kaotust, mis annab 15 meeskonna seas koha kaheksa tugevama hulgas.

Jurmala Betsafe - Rakvere Tarvas mängu protokoll 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles