Võrkpalliklubi alistas liidri ja autsaideri

Margus Martin
, reporter
Copy
Meeste esiliiga võrkpalli meistrivõistlused on kulgenud tasavägiselt. Rahu hallis näeb järgmist kodumeeskonna heitlust pühapäeval.
Meeste esiliiga võrkpalli meistrivõistlused on kulgenud tasavägiselt. Rahu hallis näeb järgmist kodumeeskonna heitlust pühapäeval. Foto: Vladislav Musakko

BMF / Rakvere Võrkpalliklubi kasvatas Eesti esiliiga võrkpalli meistrivõistlustel võiduarvet, lüües nädalalõpul nii seni kaotuseta püsinud Tallinna Spordikooli kui ka üksnes kaotusi tunnistanud IMsport/Järvamaa meeskonda.

Esimesele loovutasid rakverlased laupäeval kodusaalis mängides kolmes geimis 22, 11 ja 20 punkti. Ühtlaselt tegutsenud võõrustajate parematena tõid Deivid Armulik kaheksa ning Kaarel Pomerants ja Janno Mäemets võrdselt seitse punkti.

Päev hiljem osutas IMsport/Järvamaa Väätsal peetud mängus Rakvere meeskonnale tugevamat vastupanu vaid avageimis, mille külalised võitsid 25:23. Kaks järgmist geimi kulgesid pingevabamalt ning lõppesid tulemusega 25:12 ja 25:16. Rakverlaste resultatiivseim oli neli ässpallingut löönud Mihkel Hiielaid 11 punktiga. Kaarel Pomerantsi arvele kanti üheksa ja Janno Mäemetsa kontosse kuus punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles