Rakvere pole libedustõrjega veel alustanud

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Rakveres alles plaanitakse libedustõrjet tegema hakata. Üks libedamaid kohti on linnas ilmselt Laia ja Parkali tänava ristmik.
Rakveres alles plaanitakse libedustõrjet tegema hakata. Üks libedamaid kohti on linnas ilmselt Laia ja Parkali tänava ristmik. Foto: Meelis Meilbaum

Teed ja tänavad on ülilibedad, kuid Rakveres pole veel hakatud libedustõrjet tegema. Rakvere abilinnapea Rainer Miltop ütles, et nad püüavad anda endast parima, et tänavad saaks puhastatud ja libedustõrje tehtud.

Rainer Miltop sõnas, et edastas ennelõunal teehooldajatele küsimuse, kuidas ja kui kiiresti suudetaks tänavatele libedustõrjet teha. "Praegu jään vastuse võlgu," tunnistas Miltop. 

Abilinnapea sõnas, et kui temperatuur ei tõuse, tuleb hakata igal juhul libedustõrjet tegema. Tema sõnutsi püüavad nad anda parima ja hooldusmeeskond käib ja vaatab hullemad kohad üle, et midagi ei juhtuks. "Hullemaid kohti praegu öelda ei oska, aga mida siledam on tee, seda libedam kipub see olema. Need teed pole halvad, aga seal tuleb tähelepanelikumalt hooldust teha," rääkis Miltop. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles