Sportimiseks pole kullakoormat vaja

Toomas Herm
Copy
Spordihoonete garderoobikappidesse jäetud esemed on pikanäpumeestele kerge saak.
Spordihoonete garderoobikappidesse jäetud esemed on pikanäpumeestele kerge saak. Foto: SCANPIX

Eelmisel esmaspäeval helistati häirekeskusesse ja teatati, et Kadrina spordihoones olevast lukustatud kapist on varastatud rahakotist raha. Politsei asus pikanäpumeest jahtima.

Rakvere politseijaoskonna piirkonnapolitseiniku Martin Mikola sõnul on korravalvurid juhtumi asjaolude täpsustamiseks vargusest teatajaga suhelnud ja töö näppaja tabamiseks käib. Kadrina abivallavanem Aarne Laas rääkis, et on vargusest teadlik ja tema andmetel on spordihoone turvakaamerate abiga võimalik varas kätte saada. Tuginedes jutuajamisele spordihoone juhtivtöötajaga, tõdes Laas, et Kadrina spordihalli garderoobikappidel on nõrgad lukud.

Kadrina spordikeskuse juhataja Robert Salep ütles, et pisut rohkem kui aasta jooksul, mil tema on ametis olnud, pole spordihoones vargusi olnud. Tema sõnul on turvakapid, kuhu inimesed saavad väärtuslikud esemed panna, eri suurusega. Seega on võimalik kindlas paigas hoida ka suuremaid esemeid kui rahakott või mobiiltelefon. Turvakapid aga asuvad administraatori valvsa pilgu all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles