Rakvere tuntud muusikud võtavad üheks kontserdiks lapsed punti

Margus Martin
, reporter
Copy
Taavet Niller (vasakult), Marge Niller, Andrus Albrecht ja Mathias Albrecht astuvad esimest korda neljakesi publiku ette laupäeval Karepa rahvamajas.
Taavet Niller (vasakult), Marge Niller, Andrus Albrecht ja Mathias Albrecht astuvad esimest korda neljakesi publiku ette laupäeval Karepa rahvamajas. Foto: Jette Helene Kasemaa

Eelmisel aastal Karepa rahvamajas menukalt koos musitseerinud Marge Niller ja Andrus Albrecht astuvad muusikasõprade ette ka alanud jõulukuul.

Seekord lisavad ammused sõbrad eeloleval laupäeval Karepa rahvamajas toimuvasse etteastesse veelgi põnevat ootusärevust, sest kontserdile kaasatakse kummagi artisti pojad: Taavet ja Mathias.

Marge Niller rääkis, et esimene ühine proov paar nädalat tagasi kukkus neil väga lahedalt välja. "See kooslus toimis nii hästi, et lausa ihukarvad tõusid püsti. Üksteisemõistmine tuli hetkega ja tunnetus on hea. Sellevõrra on kõik lihtsam, et tunneme ju üksteist juba pikka aega," kõneles muusik.

Tema ütlusel mängivad uued bändiliikmed neile harjumuspäraseid instrumente: ansamblitest Curly Strings ja Tintura tuttav Taavet Niller sõrmitseb kontrabassi ning Rakvere reaalgümnaasiumi lõpuklassi noormees Mathias Albrecht mängib klahv- ja löökpille. "Esitame oma lugusid – Bonzo, minu ja Taaveti omasid. Ilmselt kuuleb ka teiste muusikute loomingut," lisas Marge Niller.

Tema sõnul on seekordne ülesastumine argitoimetuste kõrvalt mõnusaks vahelduseks kõigile neljale. Nii saab ka hiljuti Curly Stringsiga sümfoonilise plaadi ilmutanud ning Saksamaal tuuritanud Taavet Niller mõnusalt pead puhata ja ennast teistsuguse repertuaariga turgutada.

Marge Niller märkis naljatades, et üks kindel bänd on nüüd õnneks olemas ka suviseks "Rutja rannaküla muusika" kontserdisarjaks. "See kindel bänd on meie bänd. Küllap lisanduvad teised töö käigus," lisas ta.

Eelseisva kontserdi kohta leiab rohkem infot "Rutja rannaküla muusika" Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles