Saalijalgpalli esiliigas käivad kibedad heitlused ja sahisevad väravavõrgud

Margus Martin
, reporter
Copy
Saalijalgpall on kiire ja atraktiivne pallimänguala, kus reeglina ühtegi väravat nägemata publikul saalist lahkuda ei tule.
Saalijalgpall on kiire ja atraktiivne pallimänguala, kus reeglina ühtegi väravat nägemata publikul saalist lahkuda ei tule. Foto: Sportfoto Zink/Ogo

Eesti saalijalgpalli meistrivõistluste esiliiga kuues voor viis Spordiklubi Kadrina meeskonna Jõgevale, kus pühapäeval mängiti kohaliku tiimiga Wolves.

Kadrinlased asusid kohtumist Erkki Alaku tabamusest juhtima, kuid seejärel tegid neli korda skoori väljakuperemehed, kes pääsesid omakorda poolajavaheajaks ette 4:1.

Teise poolaja alguses kahandasid Markkos Lepik ja Kristo Remmelgas kadrinlaste kaotusseisu üheväravaliseks, ent taas oli Wolvesil sellele paari värava näol vastukäik olemas. Kaheväravalisest kaotusseisust külalised paraku välja ei saanud ning lõppskoorina läks Jõgeva meeskonnale kirja 9:5 võit. Sellel hooajal kaheksa korda skoorinud kadrinlaste suurim väravakütt Kristo Remmelgas ja Markkos Lepik lõid mõlemad kaks ning Erkki Alak lõi ühe värava.

Esiliiga tabeli tipus on võrdselt 12 punktiga Narva meeskonnad United II ja SK Ganza ning Jõgeva Wolves. Rummu Dünamo ja SK Kadrina jäävad nendest maha kolme punktiga. Laupäeval noolivad kadrinlased Tapa spordihoones punkte Narva Ganzalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles