Rahvas saab hääletada spordiaasta paremaid

Margus Martin
, reporter
Copy
Epp Mäe.
Epp Mäe. Foto: Tairo Lutter

Selle nädala algusest saavad kõik huvilised valida Eesti Olümpiakomitee veebilehel lõppeva spordiaasta riigi parimat mees- ja naissportlast, võistkonda ning treenerit.

Lääne-Viru maakonnaga seotud atleetidest on 20. detsembri südaööni kestvale rahvahääletusele üles seatud maailmameistrivõistlustel ja Euroopa mängudel naistemaadluses pronksmedali võitnud Epp Mäe. Samuti on võimalik hääletusel toetada tema treenereid Ahto Raskat ja Maksim Molonovi.

Paremate võistkondade valikus on esindatud Rahvuste motokrossil neljanda koha saavutanud Eesti koondis, kuhu kuulusid läänevirulased Harri Kullas ja Priit Rätsep. Samuti on Lääne-Viru maakonnaga kokkupuude viiendat korda Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile pääsenud Eesti meeste võrkpallikoondisel, kelle rivistusse kuulusid mängijatest Martti Juhkami ja Rauno Tamme ning treeneritest Rainer Vassiljev.

Spordiaasta parimad selgitatakse rahvahääletuse, spordiajakirjanike ja spordialaliitude hääletustulemuste liitmisel. Lisaks valitakse aasta noorsportlane, kelle selgitavad isekeskis välja spordiajakirjanikud ja -organisatsioonid.

Kõik laureaadid kuulutatakse välja 4. jaanuaril Tallinnas Alexela kontserdimajas toimuval auhinnagalal, mida saab jälgida Kanal 2 tele- või Postimehe portaali veebiülekande vahendusel.

Rahvahääletuse otselink EOK lehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles