Enesekindel võrkpallitiim ei hoidnud mängusõpru

Margus Martin
, reporter
Copy
Rakvere võrkpallimeeste kätest hoolikalt sätitud blokimüür meenutas kohati justkui tihedat võsa, millest oli lootusetu palli mööda või läbi lüüa. Enamasti sunniti vastaseid seetõttu hoopis eksima.
Rakvere võrkpallimeeste kätest hoolikalt sätitud blokimüür meenutas kohati justkui tihedat võsa, millest oli lootusetu palli mööda või läbi lüüa. Enamasti sunniti vastaseid seetõttu hoopis eksima. Foto: Ain Liiva

BMF / Rakvere Võrkpalliklubi meeskond pikendas Eesti esiliiga meistrivõistlustel võiduseeriat, lüües läinud nädalalõpu kahes kohtumises võõrsil saarlasi ja kodusaalis rivaale pealinnast.

Rakverlaste peatreener Mehis Täpp märkis pärast pühapäevast kohtumist, milles alistati LotusTimber / Neemeco SK 3:0, et võistkonna ainsatki geimi loovutamata kulgenud seeria on märkamatult kasvanud viiemänguliseks.

“Viis korda järjest 3:0 näitab ainult seda, et oleme saanud meeskonna tööle. Uued mehed, kes on meile tulnud, on järjest rohkem võistkonda sulandunud ning taset ja kindlust juurde andnud. Ma arvan, et siit edasi peavad meid kõik juba kartma,” rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles