Kadrina maanaised avavad Jõulusahvri

Katrin Uuspõld
Copy
Kadrina Maanaiste Seltsi eestvedaja Helena Mägi loodab, et nende Jõulusahver loob mõnusa meeleolu ja sealt leitakse toredaid jõulukinke.
Kadrina Maanaiste Seltsi eestvedaja Helena Mägi loodab, et nende Jõulusahver loob mõnusa meeleolu ja sealt leitakse toredaid jõulukinke. Foto: Marianne Loorents

Kadrina Maanaiste Seltsi majas on homme, pühapäeval kella 11–15 avatud Jõulusahver.

“Käsitööpood endises formaadis hetkel ei toimi, kuid tahtsime väga jõuluajal uksed lahti teha, et siin saaks kohtuda ja jutustada. See ei ole laat, sest ruumi on vähe, kuid oleme kutsunud kohale tublid käsitöölised ja väiketootjad,” rääkis seltsi eestvedaja Helena Mägi.

Nõnda panevad oma lauad üles Kadrina käsitööringi naised, kelle käest saab muu hulgas osta villast lõnga ja lõikelaudu, samuti Vasta Kulinaaria ning Hõbeda kitsefarm, kes kauplevad oma toodanguga, käsitöölised pakuvad oma loomingut.

Avatud on ka väike kohvik, kust saab osta glögi ja kooki ning kaasa maiustusi.

“Kaminasse teeme tule ning lapsed saavad kirjutada jõuluvanale kirja ning viia selle jõuluvana postipunkti. Meie laat on väike, aga oma ja kvaliteetne, müügil on päris inimeste päris asjad,” märkis Helena Mägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles