Ametnike päevane erakonnatöö tekitas möödujais hämmingut

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Abilinnapea Andres Jaadla (telgi all) ja linnapea Triin Vareku osalemine propagandaüritusel tekitas linnakodanikes küsimusi: kas ametnik ei pea sel ajal tegema ametnikutööd?
Abilinnapea Andres Jaadla (telgi all) ja linnapea Triin Vareku osalemine propagandaüritusel tekitas linnakodanikes küsimusi: kas ametnik ei pea sel ajal tegema ametnikutööd? Foto: Vladislav Musakko

Kell on 13.05 ja kalender kinnitab, et on esmaspäev. Järjekorda ei ole, aga ei ole ka abilinnapead Andres Jaadlat, kuigi Rakvere linnavalitsuse koduleht kinnitab, et kella 13–14.30 võtab ta vastu kodanikke.

Linnapea Triin Vareku ja sekretäri abil saab selgeks, et abilinnapea viibib tööülesannete tõttu Tartus. Mainitakse, et kodanike vastuvõtuks tuleb eelnevalt registreerida. Selline märge aga kodulehel puudub. Täpsemalt: puudus tol hetkel – paar tundi hiljem oli vastav märge seal juba olemas.

“Reeglina väga palju inimesi kodanike vastuvõtul ei käi. Kahe kuu jooksul on olnud kaks külalist,” rääkis Andres Jaadla. “Kui on tuldud, siis on ka ette helistatud. Olen telefoni teel kättesaadav ja asjad on võimalik ära ajada, isegi kui ma eemal viibin.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles