Elroni rongides alustavad tööd postkaardipäkapikud

Andres Pulver
Copy
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Gerthrud Grents

Alates 12. detsembrist võivad sõitjad Elroni reisidel kohata päkapikke, kellelt saab soetada sobiva jõulukaardi, et pühadesoovid otse rongist Eesti Posti abil lähedastele saata. Sel viisil on võimalik jõulusoove lähetada kuni 21. detsembrini.

“Rongireisi aeg on aeg iseendale, aga ka headele soovidele – sel aastal anname reisijatele võimaluse jõulutervitused rongis postkaardile jäädvustada ja kohe ka sealtsamast lähedaste poole teele saata,” sõnas Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg.

Eesti Posti juhatuse liikme ja postiäri juhi Kaida Kauleri sõnul on jõulukirjade ja -kaartide saatmine nutiajastul üllatavalt populaarne. “Tänapäeval kasutatakse kirja ja postkaarti eelkõige emotsiooni saatmiseks, mitte informatsiooni edastamiseks. Personaalne ja käegakatsutav jõulusoov teeb iga kirjasaaja südame soojaks ning on parim viis lähedase üllatamiseks,” rääkis Kauler. “Paraku unustavad inimesed sageli võtta aega, et soovid kirjaga teele panna. Rongisõit sobib selleks ideaalselt.”

Usinaid punamütse on võimalik kohata pea kõikidel liinidel ja rongis kirjutatud jõulusoove saab saata nii Eestisse kui ka maailma kaugeimatesse paikadesse.

Päris igas rongis päkapikke siiski ei ole, nende täpne töögraafik on nähtav Elroni kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles