Kuldne ujumistrio pani basseinis vee lainetama

Margus Martin
, reporter
Copy
Alex Ahtiainen (vasakult), Ralf Tribuntsov ja Brita Rannamets pakkusid Tamsalus noortele ujujatele vahva elamuse ning näitasid kiiruseid, mille poole võiks järelkasv tulevikus püüelda.
Alex Ahtiainen (vasakult), Ralf Tribuntsov ja Brita Rannamets pakkusid Tamsalus noortele ujujatele vahva elamuse ning näitasid kiiruseid, mille poole võiks järelkasv tulevikus püüelda. Foto: Mare Järv

Noored ujumislootused Alex Ahtiainen ja Brita Rannamets tegid Põhjamaade meistrivõistluste järel põike kodusesse Tamsallu, et võistelda maakonna meistrimedalitele. Nende kõrval hüppas basseini tippsportlase karjääri treeneri oma vastu vahetanud Ralf Tribuntsov.

Laupäevane võistlus kujunes eelkõige kodumaakonna väiksematele ujujatele meeldejäävaks, sest sellist tähtede paraadi, nagu seekord nähti, ülemäära tihti kodumaakonnas võistlusolukorras ei kohta.

Brita Rannamets, keda kimbutas nädal tagasi Fääri saartel peetud Põhjamaade meistrivõistlustel haigus, lausus, et enne Lääne-Viru meistrivõistlusi ta tõsiselt harjutada ei saanud, vaid tegeles enda tohterdamisega. “Kiirust [Tamsalus] taga ei ajanud, tegin trenni mõttes rahulikult kaasa,” lausus ta. Samas ütles neiu, et enne aasta viimast tõsist jõuproovi Tartus, kus selgitatakse Eesti ujumismeistrid lühikeses basseinis, liiguvad asjad paremuse poole. “Homme (eile – M. M.) hommikul on plaan trenni minna,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles