Pakkide saatmine kogub tuure

Katrin Uuspõld
Copy
Jõulukingituste tellimist e-poodidest ei tasu jätta viimasele minutile.
Jõulukingituste tellimist e-poodidest ei tasu jätta viimasele minutile. Foto: Mailiis Ollino

Omniva teatael on saadetavate pakkide hulk juba praeguseks tuntavalt suurenenud, kuid pakivooga suudetakse siiski sujuvalt toime tulla. 

"Meie pakiautomaadivõrku on lisandunud hulgaliselt uusi pakiautomaate ja lisakappe, mis aitavad jõulupakid paremini ära mahutada. Võrreldes eelmise aasta novembriga on Omniva võrgus üle saja pakiautomaadi rohkem,” ütles Omniva pakiäri juht Andre Veskimeister. Ta lisas, et samuti on Omniva uus logistikakeskus valmis vastu võtma ja sorteerima rekordmahus pakke. 

Jõuluperioodil täidab ja tühjendab Omniva pakiautomaate päeva jooksul mitu korda.

"Paneme inimestele südamele, et kui pakk juba teid postkontoris või pakiautomaadis ootab, siis võiksite selle esimesel võimalusel välja võtta. Nii mahub ka järgmise kliendi pakk õigeaegselt pakiautomaati ja pakid tulevad kiiremini kohale," rääkis Veskimeister. Ta soovitas ka jõuluostud teha Eesti e-poodidest ära juba nüüd, mitte jätta seda detsembri teise poolde. 

Statistika näitab, et aasta kahe viimase kuuga toimetab Omniva kohale tavapärase kolme kuu pakkide mahu. Vahetult jõulueelsetel nädalatel kasvavad pakimahud tavapärasest ligikaudu kaks korda suuremaks. Päevas annab Omniva klientidele üle rohkem kui 40 000 pakki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles