Pressisõbra tiitel läheb Riho Tellile

Kristi Ehrlich
, peatoimetaja kohusetäitja
Copy
Olgugi et omavalitsusjuhina kuulub ajakirjandusega suhtlemine Riho Telli töö hulka, teeb ta seda avatumalt, kui kohustused eeldaksid.
Olgugi et omavalitsusjuhina kuulub ajakirjandusega suhtlemine Riho Telli töö hulka, teeb ta seda avatumalt, kui kohustused eeldaksid. Foto: Ain Liiva

Kaalukaid kandidaate pressisõbra tiitlile oli tänavu mitu. Virumaa Teataja ajakirjanikud otsustasid pärast põhjalikku arutelu anda tänavuse pressisõbra tiitli Tapa vallavanemale Riho Tellile.

Riho Telli tunnustatakse vahetu suhtlemise eest ajakirjandusega, olenemata sellest, millisel teemal kommentaare jagada tuleb. Ajakirjanikud iseloomustasid Riho Telli kui alati tasakaalukat suhtlejat, kes vastab avatult ebamugavatele küsimustelegi. Ajakirjanike jaoks on tal alati aega – kui ta kohe ei saa kõnele vastata, helistab ta tagasi või siis saadab sõnumi teatega, millal vabaneb. Teistel omavalitsusjuhtidel on Tapa vallavanemalt ja ka abivallavanemalt Andrus Freienthalilt omajagu õppida.

Tellile pakkusid kõva konkurentsi Rakvere Jahindusklubi tegevjuht Jaan Villak, kes ei keeldu kunagi jahindusteemadel kommentaare jagamast, Rakvere kultuurikeskuse direktor Eve Alte, kes aitab lehelugejaid kursis hoida linna kultuurielus toimuvaga, ja Pätsi Sahvri üks eestvedaja Heiki Hallik, kel on alati mõni hea ütlus loo ilmestamiseks, muhedast suhtlusstiilist rääkimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles