Kadrinas kadunud Eldur võis kodust kaugele jõuda

Merly Raudla
Copy
Politsei otsib Kadrinas kodunt lahkunud Eldurit.
Politsei otsib Kadrinas kodunt lahkunud Eldurit. Foto: Politsei

Eelmisel kolmapäeval Kadrinas oma kodust lahkunud ja kadunuks jäänud 83-aastane Eldur käis venna sõnul tihti jalutamas ning võis kodu juurest päris kaugele sattuda. 

Kadrina alevikus samal tänaval elav noorem vend Mihkel Eller kõneles, et kolmapäevast saadik kadunud eakas Eldur kippus tihti jalutamas käima ning jõudis vahel Pikal tänaval asuvast kodust päris kaugele. Ühel korral lausa Tapa lähedale välja. Kadrina lähistel asuvatesse küladesse juhtumine ei olnud tema puhul ebaharilik. "Siit Vandu külasse annab ikka minna. Kadrina külje all on külasid küll, kust teda on ära toodud," meenutas Eller. "Tema käigud olid juhuslikud," märkis vend.

Politseinikud kaasasid mehe otsingutesse politseikoera ja politsei- ja piirivalveameti helikopteri. Paraku ei ole seni Elduri asukohta õnnestunud tuvastada ning Ida prefektuuri pressiesindaja Andra Jundase sõnul on teisipäevast Elduri aktiivsed otsingud lõpetatud.

Eldur on umbes 165 sentimeetrit pikk, kõhna kehaehituse ja hallide juustega. Mehel võib seljas olla hall kampsun ning jalas mustad dressipüksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles