Raul Rebane kirjutas õpiku avaliku elu tegelastele

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Autogrammisoovijate järjekord Raul Rebaseni oli pikk, allkirja ja pühendust ootab Väike-Maarja gümnaasiumi õpetaja Egne Liivalaid.
Autogrammisoovijate järjekord Raul Rebaseni oli pikk, allkirja ja pühendust ootab Väike-Maarja gümnaasiumi õpetaja Egne Liivalaid. Foto: Heili Tammus

Tuntud teleajakirjanik, õppejõud ja Gerd Kanteri mentor Raul Rebane esitles oma kodukandis Väike-Maarjas raamatut “Hirmust eduni. Meediasuhtluse 8 reeglit”.

Teost võib pidada eneseabiõpikuks, sest autor jagab selles nõuandeid, kuidas esineda avalikel üritustel ja suhelda ajakirjandusega. Toodud on palju näiteid, mis pärinevad elust enesest. Teos peaks olema huvitav lugemine nii linnapeadele kui ka ajakirjanikele – nad asuvad küll teatavasti rindejoone eri pooltel, kuid hea on teada saada, kuidas vastaspool mõtleb ja tegutseb.

Huvi Raul Rebase kui omakandimehe vastu oli Väike-Maarjas suur: kohalikus muuseumis toimunud esitlusele oli kogunenud puupüsti täis saali jagu rahvast ja kõik kaasa võetud raamatud said otsa. Kindlasti ilutseb nüüd nende kõigi tiitellehel autogramm, mõnel pikem jutt lisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles