Nädala lõpp ja uue nädala algus toob nii öösel kui päeval plusskraadid

BNS
Copy
Läheb soojemaks ja vihmaseks.
Läheb soojemaks ja vihmaseks. Foto: Mailiis Ollino

Käesoleva nädala lõpp ja uue nädala esimene pool toob ilmateenistuse prognoosi järgi nii öösel kui ka päeval valdavalt plusskraadid.

Reede öösel on pilves ilm. Kohati sajab lörtsi ja vihma, sisemaal ka lund. Puhub kagu- ja lõunatuul 5–11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +3 kraadi. Päeval on pilves ilm. Kohati sajab lörtsi ja vihma, sisemaal ka lund. Puhub kagu- ja lõunatuul 5–11, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +4 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, lörtsi, lääne pool ka vihma. Puhub kagutuul 7–12, rannikul puhanguti 15 kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +3 kraadi. Päeval on pilves ilm ning mitmel pool sajab lörtsi ja vihma. Puhub kagutuul 7–12, rannikul puhanguti 15 kuni 18 m/s. Sooja on 1–5 kraadi. 

Pühapäeva öösel püsib pilves ilm ja ajuti sajab vihma ja lörtsi. Puhub kagutuul 5–10, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 1–5 kraadi. Päeval on samuti pilves ilm ja ajuti sajab vihma ja lörtsi. Puhub lõuna- ja edelatuul 7–12, rannikul puhanguti 17 m/s. Sooja on 1–5 kraadi. 

Esmaspäeva öösel üks madalrõhulohk eemaldub ning lörtsi ja vihma sajab kohati. Päevaks jõuab Eesti kohale juba järgmine madalrõhulohk ning lörtsi- ja vihmasadu jätkub, kohati sajab ka lund. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel vahemikus –1 kuni +4 kraadi, päeval 0 kuni +5 kraadi.

Teisipäeval kiirustab üle Eesti väike kõrgrõhuhari. Saju võimalus on väiksem. Puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel vahemikus –1 kuni+4 kraadi, päeval tuleb sooja 3–6 kraadi. 

Kolmapäevaks jääb Eesti madalrõhuvööndisse. Öösel sajab kohati vihma ja lörtsi, päeval muutub sadu laialdasemaks ja tugevamaks. Tuul pöördub idakaarde. Õhutemperatuur on öösel vahemikus –1 kuni +4 kraadi, päeval tuleb 1–4 kraadi sooja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles