Stiilsed koolis: piirideta omanäolised paistavad silma

Copy
Väike-Maarja gümnaasiumi õpilased Villem Sepping (18) (vasakul) ja Timo Seppern (18) on noormehed, kes julgevad riietusega massist eristuda.
Väike-Maarja gümnaasiumi õpilased Villem Sepping (18) (vasakul) ja Timo Seppern (18) on noormehed, kes julgevad riietusega massist eristuda. Foto: Ain Liiva

Tundub olevat nii, et riietusele tänapäeval piire ei seata, lubatud on kõik ja erineda on popp. Siiski on kohti, kus tuleb olla vaoshoitult ja korralikult riides. Aga on neid, keda reeglid ei morjenda, nad suudavad stiilsed olla ka koolis. Palun väga!

Iseloomusta oma riietusstiili.

Lisette: Minu riietumisstiil on tegelikult üpris tavaline. Minu riidekapis ei ole mingisuguseid uhkeid riideid. Põhivärvideks on must ja punane. Hästi palju kannan bändisärke ning vahel ka nende all triibulisi või ruudulisi long sleeve’e. Kindlasti on tähtis koht mu outfit’i juures ka hoodie’del ja flanellidel. Riietumisel lähtun ühest põhimõttest, milleks on maksimaalselt kolm värvi. Mõnikord tuleb mängu rohkem värve, aga seda vaid siis, kui värvid sobivad omavahel ja outfit ei lähe liiga kirjuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles