Tapa pole kultuurikeskusele juhti leidnud

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Tapa kultuurikoja direktor Heili Pihlak ühendasutuse direktoriks ei kandideerinud, kuid jätkab kultuurikoja kunstilise juhina.
Tapa kultuurikoja direktor Heili Pihlak ühendasutuse direktoriks ei kandideerinud, kuid jätkab kultuurikoja kunstilise juhina. Foto: Ain Liiva

Tapa vallavalitsus pikendas konkurssi valla kultuurikeskuse direktori leidmiseks.

Tapa valla kultuuriasutused lähevad alates uuest aastast ühtse juhtimise alla, struktuuriüksustena hakkavad kultuurikeskuse koosseisu kuuluma Lehtse kultuurimaja, Porkuni paemuuseum, Tamsalu kultuurimaja, Tapa kultuurikoda ja Tapa muuseum. Sama toimub valla spordiasutustega, mille direktori leidmiseks korraldati samuti avalik konkurss.

“Spordikeskuse juhtimiseks on sobilik inimene leitud, kuid enne ei taha tema nime välja hõigata, kui tööleping on allkirjastatud,” lausus Tapa abivallavanem Dmitri Okatov. “Loodetavasti toimub see lähiajal.”

Kultuurikeskuse direktori konkurssi pikendati aga 10. jaanuarini. “Kandideerijaid oli, kuid me otsustasime siiski lõpptähtaja edasi lükata,” lausus Okatov. Ta lisas, et Lehtse kultuurimaja direktor Leelo Jürimaa, Tapa kultuurikoja direktor Heili Pihlak ja ­Tamsalu kultuurimaja direktor Tiia Uudeberg oma kandidatuuri ühendasutuse direktori ametikohale üles ei seadnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles