70-aastane Ulvi klubi pidutseb rõõmsalt

Katrin Uuspõld
Copy
Ulvi mõisas tähistatakse täna klubi 70. sünnipäeva.
Ulvi mõisas tähistatakse täna klubi 70. sünnipäeva. Foto: Arvet Mägi

Täna õhtul tähistab Ulvi klubi suure peoga nii klubi saamist 70-aastaseks kui ka jõuluaega. “Klubi sünnipäev on tegelikult oktoobris, kuid siis ei ole ringitöö veel täit hoogu sisse saanud, nii et lükkasime peo detsembrisse, et tähistada ühtlasi jõuluaega,” rääkis klubi juhataja Teele Kallip.

Peoprogrammi mahub nii oma klubi taidlejate – Metsalilled ja Rukkililled – kui ka Pajusti idamaiste tantsude harrastajate kollektiivi Faziyah ülesastumine. Külla tulevad ka Petja ja Hunt ehk Maia Simkin ja Sirje Rebane, tantsuks mängib kohalik pillimees Meelis. “Pidu algab aga üllatusesinejatega,” lubas Teele Kallip ja lisas, et kogu õhtut juhib oma küla noormees Robin Täpp.

70-aastase Ulvi klubi käsi käib väga hästi, kinnitas Teele Kallip. “2012 renoveeriti meil maja, nüüd on siin väga ilus ja hubane,” rääkis ta.

Sel hooajal tegutseb klubis kuus ringi. “Kui on jõu- ja lihastreening, siis on saal puupüsti täis,” nimetas Kallip. “Kõige suurem soov on, et tuleks rohkem noori majja ja oleks järelkasvu.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles