Laekverre tuleb uus lasketiir

Veiki Ojaperv
, Ajakirjanik
Copy
Vinni vallavanem Rauno Võrno ning Laekvere rahvamaja juhataja Liisa Uukkivi loodavad mõlemad, et lasketiir meelitab Laekverre siseturiste.
Vinni vallavanem Rauno Võrno ning Laekvere rahvamaja juhataja Liisa Uukkivi loodavad mõlemad, et lasketiir meelitab Laekverre siseturiste. Foto: Vladislav Musakko

Vinni vallas Laekveres on välilasketiir, mis on populaarsust kogunud ka kaugema kandi inimeste seas. Tuleval kevadel on võimalik enda sihtimisoskust proovile panna ka siseruumides.

Laekvere rahvamaja valmis üheksakümnendate aastate alguses ning esmalt oli selle keldrisse plaanitud siselasketiir. Toonase majandusliku olukorra tõttu jäid peaaegu täielikult valmis ehitatud ruumid kasutuseta seisma. Nüüdseks on aga kola neist välja loobitud ja siselasketiir valmib tuleva aasta märtsis.

Vinni vallavanem Rauno Võrno rääkis, et möödunud nädalal sõlmiti ruumide moderniseerimisega tegeleva ettevõttega leping ja töödega on juba pihta hakatud. “Selle aastanumbri sees loobitakse kola ruumidest välja ja tehakse eeltöid. Ehitusega hakatakse pihta aasta alguses,” selgitas vallavanem. Võrno sõnul läheb lasketiiru tänapäevastamine maksma ligikaudu 85 000 ­eurot. Muu hulgas andis Isamaa erakond Vinni vallale ligi 10 000 eurot katuseraha justnimelt lasketiiru ehitamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles