Anti Poolamets: pidin mitu tundi tegelema libauudise ümberlükkamisega

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Anti Poolamets kinnitab, et jutt tema allkirjast Mart Helme sõnavõttu tauniva avalduse all on libauudis.
Anti Poolamets kinnitab, et jutt tema allkirjast Mart Helme sõnavõttu tauniva avalduse all on libauudis. Foto: Remo Tõnismäe

Lääne-Virumaalt EKRE saadikuna riigikogusse valitud Anti Poolamets oli üks kahest, kes ei kirjutanud alla riigikogu väliskomisjoni toetusavaldusele Eesti ja Soome suhete kohta. Veidi hiljem levis aga uudis, et Poolamets on oma allkirja andnud teisele samasisulisele avaldusele.

Nädalavahetusel lahvatas järjekordne EKRE-ga seotud skandaal, mis päädis eile siseminister Mart Helme umbusaldamise katsega riigikogus. Nimelt kasutas Helme raadiosaates Soome peaministri Sanna Marini kohta sõnu, mida peetakse solvavaks ja väärikust riivavaks. Kaks internetiportaali, sealhulgas Eesti rahvusringhäälingu ingliskeelne väljaanne, edastasid eile uudise, et riigikogu Eesti-Soome toetusrühma pöördumisele, milles Mart Helme sõnavõtt hukka mõisteti, kirjutas alla ka EKRE-sse kuuluv Anti Poolamets. Viimane väidab, et tegemist on libauudisega.

Mis teema nende allkirjadega on? Ühel päeval ei toeta te avaldust, teisel toetate, kuigi need olid põhimõtteliselt sama sisuga ja taunivad teie erakonnakaaslase Mart Helme sõnavõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles