Tamsalus näeb korvpalliplatsil põhimõttelist vastasseisu

Margus Martin
, reporter
Copy
Kadrina Karude 21-aastane ääremängija Lauri Mets on leidnud peatreener Aivar Kuusmaa käe all enesekindluse ja stabiilsuse, mida meeskond edu saavutamiseks hädasti vajab.
Kadrina Karude 21-aastane ääremängija Lauri Mets on leidnud peatreener Aivar Kuusmaa käe all enesekindluse ja stabiilsuse, mida meeskond edu saavutamiseks hädasti vajab. Foto: Meelis Meilbaum

Eesti esiliiga korvpalli meistrivõistluste aasta viimases põhiturniiri mängus lähevad homme õhtul Tamsalus kokku kohalik meeskond Los Toros ja Kadrina Karud.

Kahe kange duelli on oodatud pikisilmi mõnda aega. Parajat vürtsi lisab matšile asjaolu, et turniiritabeliski paiknevad meeskonnad suhteliselt lähestikku. Tamsalu Los Toros / TalTech on kümne vooru järel kuue võiduga neljandal ja Kadrina Karud nelja võiduga üheksandal real.

Seejuures on Karud võitnud uue peatreeneri Aivar Kuusmaa juhendamisel kõik neli matši: KK Viimsi / Noto 78:74, Betoonimeister/SK Nord/Cramo 84:66, Balteco 77:68 ja viimati nädal tagasi KK HITO / BC Karjamaa 94:76.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles