Võrkpallimeeskond läheb jõululauda hea tundega

Margus Martin
, reporter
Copy
Rakvere võrkpallimeeskond (pildil) on Eesti esiliiga meistrivõistlustel heas hoos. Tabeli esimesel real olevast Tallinna Ülikoolist jääb tiim maha ühe võiduga, punktitabelis on vahe liidriga viis punkti.
Rakvere võrkpallimeeskond (pildil) on Eesti esiliiga meistrivõistlustel heas hoos. Tabeli esimesel real olevast Tallinna Ülikoolist jääb tiim maha ühe võiduga, punktitabelis on vahe liidriga viis punkti. Foto: Ain Liiva

BMF / Rakvere Võrkpalliklubi meeskond siirdus aastalõpupuhkusele soliidse seitsmest mängust koosneva võiduseeria pealt. Viimati oli tiim Eesti meistrivõistluste esiliigas võõrsil 3:2 üle Võru VK / Werro ja kodusaalis 3:1 EstNor/Kiili meeskonnast.

Kuues ja seitsmes järjestikune võit ei tulnud läinud nädalavahetusel sugugi lihtsalt. Laupäeval haarasid Võrus spordikooli võimlas avageimi järel ohjad enda kätte võõrustajad, kes olid paremad 25:18.

Kaks järgmist geimi võitsid külalised 26:24 ja 25:17, misjärel kallutasid võrokesed neljanda geimi paremusega 25:22 taas enda kasuks ning tasakaalustasid matši üldskoori. Otsustav geim kuulus BMF / Rakvere Võrkpalliklubi tiimile 15:11 ja ühes sellega saadi raske 3:2 matšivõit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles