Uus äge suund: noortepeod, mida korraldatakse iseendale

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Noored tegid ürituse noortele: eile peeti Rakvere kultuurikeskuses jõulu-bash’i, teisisõnu koosolemist, kus ei tulnud puudust live-artistidest ega ka rohelist tuld näidanud noorsootöötajatest.
Noored tegid ürituse noortele: eile peeti Rakvere kultuurikeskuses jõulu-bash’i, teisisõnu koosolemist, kus ei tulnud puudust live-artistidest ega ka rohelist tuld näidanud noorsootöötajatest. Foto: Erakogu

Eile õhtul peeti Rakvere kultuurikeskuses jõulupidu. Veidi teistsugust. Jõulu-bash’i nime kandvat. Ürituse eestvedaja Rainer Villak ütles, et idee oli korraldada gümnasistidele ühine pidu. “Muidu on nii, et noored on laiali ja sõbrad käivad eri koolides. Me anname võimaluse koos olla ja teistega tuttavaks saada. Nad on ühes kohas ja neil on mõnus,” rääkis Villak.

Korraldaja sõnul on koolides korraldatavatel pidudel esinejate valik tagasihoidlikum. “Muidu oleks makimuusika, aga meil on noorte seas popid live-esinejad,” märkis ta. See loeb. Palun väga. Eile õhtul aitasid kultuurikeskuse kahel korrusel gaasi põhja vajutada sellised artistid nagu Clicherik & Mäx, R.V x Klauz, Andy Cane ja DJ Poolen.

Enne pidu pakkus korraldaja, et ägedale peole tuleb kohale 400 noort.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles