:format(webp)/nginx/o/2019/12/19/12823340t1he9ae.jpg)
Kolmapäeva õhtul villiti Moel pidulikult pudelisse esimene Eestis valminud viski, mis on vaadis laagerdunud kolm ja pool aastat. Esimene viskipudel saab endale ühe aukohtadest kevadel (taas)avatavas Moe piiritusemuuseumis.
Kolmapäeva õhtul villiti Moel pidulikult pudelisse esimene Eestis valminud viski, mis on vaadis laagerdunud kolm ja pool aastat. Esimene viskipudel saab endale ühe aukohtadest kevadel (taas)avatavas Moe piiritusemuuseumis.
Et ühte jooki saaks viskiks nimetada, peab see olema vähemalt kolm aastat vaadis laagerdunud. Moel pandi esimesed vaaditäied 63,2 kraadi kangust rukkidestillaati laagerduma 2016. aasta 15. juunil.