Sisekaitseakadeemia päästekolledži lõpetas Väike-Maarja õppekeskuses järjekordne lend päästjaid

Kristi Ehrlich
, peatoimetaja kohusetäitja
Copy
Sisekaitseakadeemia päästekolledži lõpetas Väike-Maarja õppekeskuses 34 päästjat.
Sisekaitseakadeemia päästekolledži lõpetas Väike-Maarja õppekeskuses 34 päästjat. Foto: Marko Saarm

Täna anti sisekaitseakadeemia päästekolledži Väike-Maarja õppekeskuses üle lõputunnistus 34 uuele päästjale. Lõpetajad asuvad tööle komandodes üle Eesti.

Sisekaitseakadeemia päästekolledži direktori Häli Allase sõnul tõestasid tänased lõpetajad eelmisel nädalal toimunud lõpuharjutusel oma professionaalsust ja ühtse meeskonnana töötamise oskust. "Tunneme kogu kollektiiviga siirast rõõmu iga lõpetaja üle, sest iga meie lõpetaja on täiendav reageeriv ressurss teenistusele, kuid mis veelgi olulisem, aitab luua turvalisust kogukonnas. Turvalisus algab igaühest meist, ning kui iga lõpetaja on ise eeskujuks ja jagab oma teadmisi  lähedaste, naabrite ja sõprade-tuttavatega, aitab see kindlasti ära hoida nii mõnegi õnnetuse juhtumise," on Allas veendunud.

Lõpetajaid tervitasid sisekaitseakadeemia rektor Marek Link, päästekolledži direktor Häli Allas, päästeameti peadirektori asetäitja Tauno Suurkivi ja Väike-Maarja vallavanem Indrek Kesküla. Lõpetajate nimel tänas kooliperet ja õpingute ajal toeks olnud lähedasi värske lõpetaja Urmo Kesküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles