Rakvere maksab oma ametnikele viissada eurot jõulupreemiat

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Mõni omavalitsus korraldab ametnikele ja volikogu liikmetele piduliku õhtusöögi, teine maksab neile ka preemiat. Väike-Maarja vallavolikogu aasta viimane istung lõppes tänavu õhtusöögiga, kus eelroaks olid haugikotletid.
Mõni omavalitsus korraldab ametnikele ja volikogu liikmetele piduliku õhtusöögi, teine maksab neile ka preemiat. Väike-Maarja vallavolikogu aasta viimane istung lõppes tänavu õhtusöögiga, kus eelroaks olid haugikotletid. Foto: Margus Martin

Kuigi linna- ja vallaametnikud teevad põhimõtteliselt sama tööd nii Tallinnas, Rakveres kui ka Viru-Nigulas, saavad ühed jõulude puhul kopsaka preemia, teised peavad aga leppima piduliku õhtusöögiga.

Kui Rakvere linn maksab oma ametnikele jõulupreemiaks 500 eurot, siis Lääne-Virumaa omavalitsused üldiselt jõulupreemiatega pillavad ei ole. Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum leiab, et töötajaid tuleb premeerida kauaaegse laitmatu töö eest, mitte jõulude puhul, ja tema juhitavas vallas jõulupreemiat ei maksta.

Tapa vallavanem Riho Tell aga arvab, et avalik sektor ei pea häbenema tublide inimeste premeerimist, kuid summa peab jääma mõistlikkuse piiresse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles