Kes täidab üheksa lapse unistused?

Inna Grünfeldt
Copy
Kingitused.
Kingitused. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

SEB Heategevusfond kogus taas kokku laste, kelle koduks on asendus- või turvakodu, jõulukingisoovid. Täna otsitakse veel toetajaid üheksa Lääne-Virumaa lapse ja noore unistuse täitmiseks.

Üheksaaastane Romil soovib jõuluvanalt rannateemalist Lego. 14-aastasele Rainerile meeldib muusikat kuulata, ja et seda saaks suures peres teha teisi segamata, soovib ta kingiks kõrvaklappe. 18-aastased Sander ja Aleksander astuvad uuest aastast iseseisvasse ellu ja paluvad jõuluvanalt kaubanduskeskuse kinkekaarti, et selle eest soetada midagi, mis vajalik uues kodus. 

Heal annetajal on võimalus täita "Jõulusoovide puu" projekti kaudu laste unistusi. Valides soovide seast südamelähedase kingituse ja tehes annetuse, täitub ühe või mitme lapse kingisoov. Jõulusoovide puu asub aadressil www.heategevusfond.ee/joulupuu. 

Kui jõulukingitus on soetatud ja päkapikud on kingituse ära pakkinud, on annetajatel võimalik jõulupuul ka vaadata, milline kingitus on annetuse eest lapse kingipaki sisse pandud. Kingikotid saadetakse Omniva kullerite abiga jõulupidudeks laste turva- ja asenduskodude 99 peresse üle Eesti.

Triin Lumi, SEB Heategevusfondi tegevjuht: "Meie asendus- ja turvakodudes elavatel lastel ja noortel kahjuks pahatihti puuduvad tugivõrgustikus toetavad lähisugulased ja annetaja toetus on nende ainus võimalus unistuse täitumiseks. Tavaperes kasvava lapse heaks ühendame meie, vanemad ja vanavanemad, oma võimalused, et laste unistustele tiivad anda. Jõulukinki ootame ja tunneme sellest rõõmu ju olenemata oma vanusest ning asjast endast olulisem on tunne, et sinust hoolitakse ja sa pole üksi."

Iga lapse soov on isiklik ja kõikide laste kingitused komplekteeritakse individuaalselt. Tehtud annetuste eest soetatakse vabatahtlike abiga jõulusoovide nimekirjas olevad kingitused ja pakitakse.

Jõulusoovide puu projekti raames koguti sel aastal taas kokku Eesti asendus- ja turvakodudes elavate laste ja perede 717 jõulusoovi ning riputati need aadressil www.heategevusfond.ee/joulupuu paiknevale jõulupuule. Siin on võimalik heita pilk jõulukontorisse: https://youtu.be/FCNWz5wDL3g

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles