Veidemani debüütmäng Itaalias lõppes ühepunktilise allajäämisega

Margus Martin
, reporter
Copy
Rain Veidemani (mustas) esimene mäng uue koduklubi eest Itaalia esiliiga meistrivõistlustel lõppes ülinapi kaotusega.
Rain Veidemani (mustas) esimene mäng uue koduklubi eest Itaalia esiliiga meistrivõistlustel lõppes ülinapi kaotusega. Foto: Bertram Tortona

Pühapäeval Itaalia korvpalli meistrivõistluste esiliigas uue koduklubi Eurobasket Roma eest esimest korda väljakule tulnud Rain Veideman tunnistas koos kaaslastega võõral väljakul Bertram Tortona ülinappi 66:65 (poolaeg 41:38) paremust.

Mänguprotokolli eksikombel Kenneth Viglianisi nime alla märgitud Veideman kuulus Rooma klubi algviisikusse ja viibis platsil kokku 23 minutit.

Statistikasse kogunes 28-aastasel tagamängijal kümme punkti, neli lauapalli ja üks korviga lõppenud sööt.

"Vastaste kodus ja natuke rabe mäng mõlemalt poolelt. Vahepeal olime kahekümne punktiga taga, siis tulime järgi. Olime kümnega taga ja tulime jälle järgi. Lõpp oli selline, et oleks võinud minna nii ühele kui ka teisele poole, aga kahjuks läks seekord nii," kõneles Rain Veideman ja lisas, et ta enda tegutsemine sujus hästi.

Läänekonverentsi liigatabelis on Eurobasket Roma 14 mängust saadud nelja võiduga endiselt 12. kohal, edestades kahte klubi. 10. ja 11. positsioon jäävad hetkel kahe võidu kaugusele.

Veidemani ütlusel on ta uues klubis väga hästi omaks võetud. Milliseks kujuneb jõululaupäev, seda pallur veel täpselt öelda ei osanud. "Eks siis homme ole näha. Võibolla teen hommikul väikese trenni. Õhtul helistan peale teist trenni ka perele," rääkis korvpallur. Jõulupühad ja aastavahetus mööduvad Rain Veidemanil sellel aastal Eestist ja lähedastest eemal, kuid uue aasta saabudes peaks tema sõnul avanema võimalus nendega kohtuda.

Järgmised kaks kohtumist peab Eurobasket Roma Itaalia meistrivõistlustel kodupubliku ees: 28. detsembril tuleb neile külla tabeli neljas tiim Novipiù Casale Monferrato ja 4. jaanuaril viimasel kohal paiknev Bergamo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles