Talvisel ööjooksul läheb täna õhtul rajale ligemale kolm tuhat silkajat

Margus Martin
, reporter
Copy
Lääne-Virumaa edukaimal keskmaajooksjal Kelly Nevolihhinil ja tema treeneril Väino Kondojal oli aasta tagasi põhjust talvise ööjooksu võidu üle rõõmustada. Juhendaja on hoolealust innustamas selgi korral.
Lääne-Virumaa edukaimal keskmaajooksjal Kelly Nevolihhinil ja tema treeneril Väino Kondojal oli aasta tagasi põhjust talvise ööjooksu võidu üle rõõmustada. Juhendaja on hoolealust innustamas selgi korral. Foto: Meelis Meilbaum

Täna õhtul toimub startidega Rakvere spordikeskuse juurest omanäoline spordiüritus Eesti Ööjooks – Talve Eri.

Teist korda korraldatava aastalõpu jooksuvõistluse starti oodatakse kahele distantsile – viis ja kümme kilomeetrit pikale – kokku kolme tuhandet jooksusõpra. Lisaks toimub mõnesajameetrisel distantsil laste jooksuvõistlus.

“Veel on ruumi. Kohtade olemasolu näeb veebiregistreerimisel, mis veel käib,” lausus jooksuvõistluse peasekretär Riina Ignatov eile pärastlõunal ja lisas, et vabade kohtade olemasolul on võimalik ennast kirja panna ka võistluspäeval kohapeal.

Mullust esikohta tulevad kaitsma meestest Aaro Tiiksaar ja naistest Kelly Nevolihhin. Üheks peamiseks pretendendiks absoluutarvestuse võidule on aga sellel aastal väga heas hoos olnud ja mitmekümnel kodumaisel jooksuvõistlusel esikoha saavutanud Dmitri Aristov.

Viimati võidutses välejalg Jõgeva jõulujooksul, Lääne-Viru maakonnas said konkurendid tema kandu näha novembris Ebaveres, kus ta edestas kõiki Reinpauli maastikujooksu kümme kilomeetrit pikal põhidistantsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles