President ja siseminister soovivad päästjatele head paranemist

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Kersti Kaljulaid.
Kersti Kaljulaid. Foto: Valda Kalnina

Vabariigi president Kersti Kaljulaid tegi oma Facebooki kontol pöördumise, milles soovib neljale viga saanud päästjale head paranemist. Head paranemist soovis ka siseminister.

"Kiiret paranemist viga saanud neljale päästjale!" kirjutab president oma sotsiaalmeedia kontol. "Ühtlasi soovin jõudu kõigile neile, kes meie kõigi turvalisust tagavad. Me ülejäänud saame hea seista selle eest, et aastavahetus võimalikult rahulikult mööduks."

Siseminister Mart Helme soovib Rakvere päästekomando põhiauto meeskonnale kiiret parenemist. "Täna Rakvere lähistel väljakutsele reageerinud päästeauto sattus libeda tee tõttu avariisse. See näitab, et päästjad, kes ennastsalgavalt väljakutsele reageerivad ja liiklusavariisse sattunutele appi tõttavad, ei ole ka ise vaatamata heale tehnikale äärmuslikes oludes õnnetuse eest kaitstud. Soovin avariisse sattunud päästjatele kiiret paranemist," ütles siseminister.

Ühtlasi plaanivad siseminister Mart Helme ja päästeameti peadirektori asetäitja Andreas Anvelt külastada õnnetuse tagajärjel Põhja-Eesti regionaalhaiglasse viidud päästjaid. Avariis said viga kõik neli kabiinis olnud päästjat ning kaks neist toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse ja kaks Rakvere haiglasse.

Väljakutsele reageerinud päästeauto sõitis libeduse tõttu teelt välja ja rullus üle katuse täna, 31. detsembri hommikul kell 5.34, sõites Rakvere–Haljala maantee kolmandal kilomeetril Tõrremäe külas toimunud liiklusavarii kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles