Kadrinas saab anda hääle aasta tegijatele

Merly Raudla
Copy
Kultuuri ja hariduse valdkonnas paistsid üleeelmisel aastal silma Kadrina Eesti kultuurikaardile kandnud Üllar Saaremäe ja Neeruti mõisateater.
Kultuuri ja hariduse valdkonnas paistsid üleeelmisel aastal silma Kadrina Eesti kultuurikaardile kandnud Üllar Saaremäe ja Neeruti mõisateater. Foto: Üllar Saaremäe

Kuni 15. jaanuarini saab kaasa lüüa Kadrina valla aasta tegija valimistel. Auhind antakse välja kultuuri ja hariduse, majanduse ja ettevõtluse ning spordi kategoorias. Tiitliga kaasneb 1000 euro suurune preemia.

Ettevõtluse ja majanduse valdkonnas kandideerivad Kadrina lasteaia Sipsik hoolekogu (heategevusliku tuluõhtu korraldaja), MTÜ Nostalgiakeskus Kadrina (mälestuste ärataja), OÜ Raineri Grupp (ettevõtluse edendaja), Jana Bergström (rahvuslike kikilipsude autor) ja Andres Nukk (mees iga töö peale).

Kultuuri ja hariduse valdkonnas saab hääle anda Ülo Kaisile, Meelis-Lauri Eriksonile, Rein Sikule ja kunstnik Teet Suurele (Kadrina ristisalu idee autorid ja kunstilised teostajad), Kadrina Tuletõrje Seltsi naissalgale (Kadrina turvalisuse edendajad), Airi Rausile, Anastasia Mägile ja Eva Kaldojale (Ridaküla seltsimaja elluäratajad), CADrina korraldusmeeskonnale, kes on 10 aastat Kadrina keskkoolis korraldanud IT- ja nutifestivali, Kadrina Kirjandusklubile ja Sigrit Peetsile avaliku kunstist rääkiva loengusarja käivitamise eest.

Spordi valdkonnas on kandidaadid Kadrina terviseraja rajaja ja arendaja Tõnu Rummo, tipptasemel kardisõitja Eric Marcus Jaanimets, maadluse edendaja Caaro SK, laske­sporti edendanud Viru Laskeklubi laskurid ning ümber Kadrina jooksu korraldajad Jaan Rummi, Rutt Kuusemäe ja Janika Holmberg.

Eelmisel aastal pälvis ettevõtluse ja majanduse valdkonnas aasta tegija tiitli Kadrina Noorsportlaste Fondi ellukutsuja ja toetaja Kaul Augasmägi. Kultuuri ja hariduse valdkonnas paistsid silma Kadrina Eesti kultuurikaardile kandnud Üllar Saaremäe ja Neeruti mõisateater. Spordi valdkonnas tunnustati Kadrina vallas golfimängu edendajaid MTÜ-st Kadrina EPT golfisimulaatori soetamise eest spordikeskusesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles