Spordiaasta tähtede seas oli ka Aseri Spordiklubi 

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Eesti Olümpiakomitee auhinnagalalt "Spordiaasta tähed 2019" tõi tunnustuse koju Aseri Spordiklubi, mida veavad eest Kaire ja Riho Kutsar.
Eesti Olümpiakomitee auhinnagalalt "Spordiaasta tähed 2019" tõi tunnustuse koju Aseri Spordiklubi, mida veavad eest Kaire ja Riho Kutsar. Foto: Remo Tõnismäe

Laupäeval toimunud Eesti Olümpiakomitee (EOK) auhinnagalal "Spordiaasta tähed 2019" tunnustati muu hulgas maakondade ja suuremate linnade parimaid spordiklubisid. Kiitusega naasis Aseri Spordiklubi. 

Aseri Spordiklubi juhatuse liige Riho Kutsar ütles, et tegemist on kultuurkapitali tunnustusega. "Edu tõi aastatepikkune ja järjepidev sporditegevus oma vallas. Lisaks suurte spordiürituste ja -võistluste organiseerimine, samuti projektitöö sporditegevuse laiendamisel ja organiseerimisel," lausus Kutsar. Tema sõnul annab tunnustus indu edaspidiseks. Auhinnagala kohta ütles Kutsar, et lisaks auhinna saamisele oli meeldiv kuulata sportlaste tänusõnu. "Ühine mõte oli kõigil, et saavutused on võimalikud ainult ühise töö tulemusena. See on innustav," märkis Kutsar. 

Tunnustuse "Aasta sportlik vald 2019" pälvis küll Elva vald, kuid teiste nelja kandidaadi seas oli ka Vinni vald. 

Auhinnagala korraldaja Eesti Olümpiakomitee seisab Eesti spordi katusorganisatsioonina ausa mängu põhimõtete ja olümpiaväärtuste eest. EOK tagab tippsportlaste ettevalmistuse ja osalemise tiitlivõistlustel, viib ellu noorsportlastele suunatud järelkasvuprogramme ning suurendab positiivsete eeskujude kaudu liikumisharrastuse kandepinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles