Põnev! Karud testivad veel ühte ameeriklasest korvpallurit

Margus Martin
, reporter
Copy
Sammy Hooper.
Sammy Hooper. Foto: Randolph College Athletics

Eesti korvpalli meistrivõistluste esiliigas sellel hooajal debüteeriv mullune teise liiga tšempion Kadrina Karud toob ookeani tagant meeskonda testimisele uue mängumehe.

Karude mänedžeri Raivo Tribuntsovi sõnul soovitakse täna Kadrinasse testimisele saabuva ameeriklase Sammy Hooperiga tugevdada meeskonna tagaliini.

Uue palluri näol on tegemist 180 sentimeetrit pika USA-st Virginia osariigist Richmondist pärit mängujuhiga, kes oli eelmised kaks hooaega väljas Randolphi kolledži eest.

Psühholoogiat tudeerinud korvpalluri sõnul on ta Euroopasse mängima siirdumise eel äärmiselt põnevil. "Teekond punkti, kus praegu viibin, pole kulgenud kergelt, kuid olen lihtsalt tänulik võimaluse eest seda kõike kogeda," lausus Sammy Hooper.

Teavet Kadrina Karude kohta ammutas Hooper sõbralt ja ühtlasi uuelt meeskonnakaaslaselt Austin Wrightenilt. "See oli minu jaoks suurepärane ajastus ja on elu võimalus," märkis korvpallur ning lisas, et kõik, mida ta esialgu vajab enda oskuste tõestamiseks Kadrinas, on kolm mängu.

Kadrina Karud teevad järgmise etteaste peatreener Aivar Kuusmaa juhendamisel Eesti korvpalli meistrivõistluste esiliigas kolmapäeval Tartus, kus kohtutakse Tartu Kalev/Estiko tiimiga. Seni pole Hooper Eesti Korvpalliliidus Kadrina Karude meeskonna nimekirja veel registreeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles