Maadleja Epp Mäe ja võrkpallurid olid pildil

Margus Martin
, reporter
Copy
Tunamulluseks aasta naissportlaseks krooniti freestyle-suusataja Kelly Sildaru, meestest sai väärika auhinna endale odaviskaja Magnus Kirt. Seekord valitakse aasta sportlane, olgu ta individuaalala esindaja või tiim.
Tunamulluseks aasta naissportlaseks krooniti freestyle-suusataja Kelly Sildaru, meestest sai väärika auhinna endale odaviskaja Magnus Kirt. Seekord valitakse aasta sportlane, olgu ta individuaalala esindaja või tiim. Foto: Raigo Pajula

Eesti Olümpiakomitee pärgas laupäeval Tallinnas korraldatud galal “Spordiaasta tähed 2019” riigi eelmise aasta parimaid sportlasi ja treenereid.

Nii mees- ja naissportlaste kui ka võistkondade ja treenerite paremusjärjestus selgus spordiajakirjanike ning -organisatsioonide ja rahva hääletustulemuste põhjal.

Meessportlase kuldne Kristjan ulatati teist aastat järjest odaviskaja Magnus Kirdile, kelle aastat jäid meenutama MM-i hõbe, kergejõustiku Teemantliiga võit ja lisaks Eesti rekord. Talle järgnesid samuti kergejõustiku MM-il hõbemedali pälvinud mitmevõistleja Maicel Uibo ning autoralli maailmameister Ott Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles