Kära Kantsis esitleb uut plaati ansambel Wiiralt

Kristi Ehrlich
, peatoimetaja kohusetäitja
Copy
Ansambel Wiiralt maitseb kodumaiselt mahedalt, kuid kõlab nagu Ameerika.
Ansambel Wiiralt maitseb kodumaiselt mahedalt, kuid kõlab nagu Ameerika. Foto: Raadio Elmar

Ansambel Wiiralt on valmis saanud oma esimese albumi “Tulivesi” ja annab selle esimese esitluskontserdi homme kell 21 Kära Kantsis.

Wiiralti kohta on ansambli asutaja Martin Saaremägi öelnud järgmist: “Wiiralt on bänd, mis kõlab, nagu Jaan Elgula ja Gunnar Graps oleks saanud lapse ning Riho Sibul selle lapse suitsustes baarides üles kasvatanud. See maitseb kodumaiselt mahedalt, kuid kõlab nagu Ameerika, mille kõrbeliivas ta juured.”

Bändi koosseisu moodustavad solist Marta Arula, kes näitab, et naislauljad suudavad rokkida ja ei ole tehtud vaid suhkrust ja jahust ja maasikavahust.

Telesaate “Su nägu kõlab varsti tuttavalt” osaleja demonstreerib, kuidas jõuline ja hästi kõlav, kuid samas suitsuselt kähe hääl võib mahtuda noore naise sisse. Laulja ja kitarrist Vahur Krautman annab oma erilise käreda tämbri ning akustilise kitarriga Wiiralti kõlale vürtsi.

Lisaks tegutsevad ansamblis Martin Saaremägi, Wiiralti asutaja ning lugude autor (akustiline kitarr), Sander Nõmmistu (resonaatorkitarr, elektrikitarr), Mihkel Uba (basskitarr), Hans K. Pikani (trummid). Tuuril osaleb erikülalisena Siim Türnpuu, kelle instrument on suupill.

Wiiralti kõrval astub sel korral Kära Kantsis lavale ansamblist Kõrsikud tuntud ja Rakvere Kroonimärgiga pärjatud muusik Andrus Albrecht ehk Bonzo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles