Angaari katuse all peidab end Ameerika elegants

Merly Raudla
Copy
Jaanika Mändla näitab Alberto Makali pintsakut, mida on maailmas ainult kümme tükki.
Jaanika Mändla näitab Alberto Makali pintsakut, mida on maailmas ainult kümme tükki. Foto: Vladislav Musakko

Rakveres Silberauto naabruses angaaris on autoomanikud harjunud käima oma neljarattalisega. Nüüd on hoonesse asunud väike rõivapood Laegas. Ameerikast tuleb müüki nii uusi kui ka kasutatud riideid, jalanõusid ja ehteid.

Poekese eestvedaja Jaanika Mändla tunnistas, et novembris avatud kauplusesse on tee leidnud nii need, kes auto hoolduse ajaks tegevust otsivad, kui ka ostlejad, kes on kesklinnast spetsiaalselt kohale tulnud.

“See mõte on mul juba kaua aega olnud, aga teostus võttis aega,” kõneles Mändla. Ta julges järjekordse rõivapoe avada just selle pärast, et Ameerika päritolu riidekaupa siin kandis väga ei liigu. “Meile tuleb päris palju huvitavaid asju. Näiteks see litritega pintsak,” ütles Mändla, osutades silmatorkavale rõivaesemele. Stiili ja ägedust ripub tõepoolest riidepuudel rohkesti.

“Näiteks sellist Alberto Makali pintsakut on maailmas ainult kümme tükki,” lausus Mändla järjekordset pintsakut näidates. Jõulu- ja uusaastapidudeks võib ­Laekast kindlasti midagi pilkupüüdvat ja omanäolist leida. “Huvitavaid asju on hästi palju. Inimesed võiks julgemini tuustida,” sõnas Mändla.

Kaubavalikus on nii naiste-, meeste- kui ka lastekaupa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles