Aivar Kuusmaa: esiliiga pole enam õlleliiga

Margus Martin
, reporter
Copy
Euroopa ühes tippliigas Kreekas mängijana korvpalliõhku hinganud Aivar Kuusmaa (sinises) on Eesti esiliiga meistrivõistluste paranenud taseme üle meeldivalt üllatunud. Kadrina Karud on tema juhendamisel roninud esiliigas august välja ja pürgivad üha kõrgemale.
Euroopa ühes tippliigas Kreekas mängijana korvpalliõhku hinganud Aivar Kuusmaa (sinises) on Eesti esiliiga meistrivõistluste paranenud taseme üle meeldivalt üllatunud. Kadrina Karud on tema juhendamisel roninud esiliigas august välja ja pürgivad üha kõrgemale. Foto: Matti Kämärä/Põhjarannik

Kui kunagi nimetati Eesti korvpalli meistrivõistluste esiliigat õlleliigaks, siis nüüd peaks igaüks, kes selle sõna suhu võtab, esmalt seadma sammud mängusaali, et asi oma silmaga üle vaadata.

Hooaega kuue kaotusega alustanud esiliiga debütant Kadrina Karud on endise tippkorvpalluri Aivar Kuusmaa peatreeneripostile asudes noppinud esiliigas järjest kuus võitu ja rühkinud tabeli lõpuosast keskele.

Kolmapäeval tehti vastaste väljakul tuul alla tiimile Tartu Kalev / Estiko, keda löödi numbritega 98:70 (40:38), kusjuures jõuvahekord pandi lõplikult paika teisel poolajal, mille kadrinlased võitsid koguni 26 punktiga (58:32).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles