Tapa valla spordikeskusel on uus juht

Merly Raudla
Copy
Esmaspäevast asub Tapa valla spordikeskust juhtima Priit Hunt.
Esmaspäevast asub Tapa valla spordikeskust juhtima Priit Hunt. Foto: Erakogu

Tamsalu spordikompleks ja Tapa spordikeskus läksid ühe mütsi alla, moodustades Tapa valla spordikeskuse, mida esmaspäevast hakkab direktorina juhtima Priit Hunt.

Tapa abivallavanema Dmitri Okatovi sõnul leidis komisjon, et just Hunt on neljast kandidaadist parim valik. “Komisjon kutsus vestlusele ühe inimese, tundus, et ta on väärt kandidaat ametikohale,” selgitas Okatov.

Hunt hakkab vastutama spordikeskuse tegevuse, arengu, turunduse ja ürituste korraldamise eest. Kuigi ootused Hundile on Okatovi sõnul kõrged, arvas abivallavanem, et vähemalt esimene pool aastat läheb vastsel direktoril sisseelamiseks ning maja, personali ja võimalustega tutvumiseks.

“Meil on lisaks majadele väliobjekte: Tamsalu terviserajad, Tapa Männikumägi, Jänedal on spordihoone. Kõik need vajavad arendamist ja edasi liikumist. Töö otsa ei saa,” rääkis Okatov.

Tamsalus sündinud ja kasvanud Priit Hunt on täiendanud ennast pealinnas ning nüüd tagasi kodulinna kolinud. Hunt on töötanud näiteks nii müüja kui ka haldusjuhina. “Eri valdkondades olen olnud,” tõdes Tallinna polütehnikumis telekommunikatsiooni eriala ja Tallinna tehnikakõrgkoolis transpordi ja logistika eriala omandanu.

“Avalikus sektoris ma ei ole varem töötanud. Usun, et see on tore väljakutse,” märkis ta ja jätkas, et arvatavasti on algus uuel positsioonil raske. “Kõik nüansid on vaja selgeks saada, inimestega tutvuda ja vaadata, kuidas see elu ja korraldus käib,” lisas Hunt. Tippspordiga pole vastne spordikeskuse juht tegelenud, kuid harrastab liikuvat eluviisi ja saab peagi kätte kergejõustikutreeneri kutsetunnistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles