Maakonna spordiliit pakub võistlushimulistele tuge

Margus Martin
, reporter
Copy
Piisavad külmakraadid lubaksid Kadrinas lumekahurid tööle panna ja ka suusavõistlusi pidada.
Piisavad külmakraadid lubaksid Kadrinas lumekahurid tööle panna ja ka suusavõistlusi pidada. Foto: Maarius Suviste

Spordiklubidel, kes soovivad taotleda Lääne-Virumaa Spordiliidult toetust sellel aastal maakonnas spordivõistluste korraldamise kulude osaliseks katmiseks, tuleb esitada selleks vormikohane avaldus.

Seni on taotluste esitamine kulgenud aasta algusele omaselt tagasihoidlikus tempos. “Eks ta ole. Tavaliselt hakatakse taotlusi saatma viimasel kolmel päeval enne tähtaega,” tõdes spordiliidu peasekretär Raili Vlasovski.

Toetussumma suurus sõltub tema sõnul paljuski sellest, kui suur on kultuuriministeeriumilt Lääne-Virumaale tehtav rahaeraldis. “Kuna on öeldud, et toetussumma ei tõuse, on see meie puhul aasta peale kuni 20 000 eurot, mis peab katma kõik maakonna spordiüritustega seotud kulud.”

Võistluste ja liikumisürituste korraldamiseks jagab Lääne-Virumaa Spordiliit nimetatud summast välja umbes poole või veidi enam. Tavaliselt jääb toetus ühe võistluse kohta paarisaja euro kanti.

“Ei ole väga suur summa, aga parem natuke kui mitte midagi,” märkis Raili Vlasovski. “Toetame spordiürituse korraldamiskulude osalist katmist ja tingimuseks on, et tegemist oleks meie maakonnas toimuva üritusega.”

Avalduste esitamise tähtaeg on esmaspäev, 20. jaanuar ning blanketid on leitavad Lääne-Virumaa Spordiliidu koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles