Piltuudis: Baruto rääkis Rakveres rääkimata lugude sünnist

Virumaa Teataja
Copy
Kaido Höövelson tutvustas Lääne-Virumaa keskraamatukogus lugejatega kohtudes endast rääkivat raamatut.
Kaido Höövelson tutvustas Lääne-Virumaa keskraamatukogus lugejatega kohtudes endast rääkivat raamatut. Foto: Vladislav Musakko

Endine sumovägilane ja praegune riigikogu liige Kaido Höövelson tutvustas neljapäeva õhtul Rakveres Lääne-Virumaa keskraamatukogu saalis toimunud kohtumisel kirjandushuvilistega temast valminud raamatut "Baruto. Rääkimata lood".

Kohe kohtumise alguses toonitas Höövelson, et elulooraamatute kategooriasse ta teost ei liigitaks. Olles ise noor mees, pakkus ta, et pajatamist väärivaid lugusid tuleb kunagi ehk veel, aga nende kirjapanekuni läheb aega.

Umbes poolteist tundi väldanud kohtumisel said huvilised kuulda värvikaid seiku raamatu sünniloost, aga samuti humoorikaid ja ka tõsisemaid juhtumisi vägilase mõõtu mehe profisportlase karjääris.

Lääne-Virumaal tutvustab Kaido Höövelson raamatut "Baruto. Rääkimata lood" järgmisena Rakkes. Ta märkis veel, et mõne tuhande eksemplari suuruse tiraažiga raamatu müügiedu on olnud üllatavalt hea.

Lääne-Virumaa keskraamatukogu laenutusosakonnaski on Kaido Höövelsonist rääkiv raamat popp, selle lugemisjärjekord ulatub ligikaudu paarikümne inimeseni.

"Baruto. Rääkimata lood" panid kirja Einar Ellermaa ja Inge Pitsner ning selle avaldas möödunud aasta lõpus kirjastus Pilgrim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles