Rägavere vald suurendas sotsiaaltoetusi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha.
Raha. Foto: Kristjan Teedema

Rägavere vallavolikogu muutis mõne sotsiaaltoetuse suurust ning maksmise korda. “Toetusi me ei vähendanud, vaid suurendasime,” kommenteeris Rägavere vallavanem Mati Ulm.

Nõnda ümardati matusetoetus seniselt 128 eurolt 130 euroni. Rägavere valla vanuritele, kel pole omakseid, eraldatakse valla poolt kuus ruumi kuivi lõhutud küttepuid, mille varumiseks oli vallal seni ette nähtud 144 eurot, hindade kallinemise tõttu aga uuest aastast 270 eurot.

Muutus ka sünnitoetuse maksmise kord. 320 euro suurust toetust makstakse kahes osas: pool sellest lapse sündides ning teine pool lapse aastaseks saades. Samuti kehtestati nõudeks, et lapse ema peab olema enne lapse sündi vähemalt 12 kuud Rägavere valla registris.

Koolitoetus on Rägavere vallas järgmisest aastast 50 eurot igale Põlula kooli 1. klassi minevale lapsele, kes on Rägavere valla registris.

Teised toetused ja nende maksmise kord jäid Rägaveres samaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles