Rakvere fännid mürgeldasid Valmiera ultratega

Margus Martin
, reporter
Copy
Rakvere Tarvas on Valmiera Glass Via vastu mängides võitnud sel hooajal mõlemad põhiturniiri kohtumised. Kooliõpetajana töötav 32-aastane Mihkel Kurg (vasakul) on neis kandnud olulist rolli ja täitnud rakverlaste kapteni kohustusi.
Rakvere Tarvas on Valmiera Glass Via vastu mängides võitnud sel hooajal mõlemad põhiturniiri kohtumised. Kooliõpetajana töötav 32-aastane Mihkel Kurg (vasakul) on neis kandnud olulist rolli ja täitnud rakverlaste kapteni kohustusi. Foto: Ain Liiva

Korvpalli Eesti-Läti liigas pidas kümmekond Rakverest Valmierasse sõitnud Tarva tiimi valjuhäälset poolehoidjat tribüünil kohalike ultrafännidega maha ägeda duelli. Tarvas võitis mõlemad vastasseisud – nii platsil kui ka selle servas – ja on tabelis kaheksa võiduga seitsmes.

Meeldival kombel on Rakvere meeskonna fännide tuumik hoidnud tava ning toetanud lemmikuid kõikidel väljaspool kodulinna toimunud matšidel. Nii oli see ka pühapäeval, kui väikebussiga põrutas lõunanaabrite juurde kaheksa kreisilinna sinistes ja valgetes fännisärkides mehepoega, kel kaasas trumm ja pasunad.

Nendega liitus ka Lõuna-Eesti ettevõtja, Tarva tiimi kauaaegne toetaja Allain Karuse, kes vuras kohale enda kodulinnast Valgast. “Fännid olid jälle kohal ja tegid väga valju häält. Nendest oli ikkagi kasu. Valmieras kogunes päris palju inimesi vaatama, aga meie omad karjusid teised üle,” kõneles rakverlaste kapten Mihkel Kurg pärast tulemusega 87:74 lõppenud võidukat matši meeskonnaga Valmiera Glass Via. Kui uskuda mängu ametlikku statistilist protokolli, siis jälgis kohtumist kaheksasada silmapaari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles