Nordecon ehitab 3 miljoniga Tapa ja Jõhvi sõjaväelinnakus rajatisi

Copy
Tapa sõjaväelinnak.
Tapa sõjaväelinnak. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Nordecon sõlmis riigi kaitseinvesteeringute keskusega 3 miljoni euro suuruse lepingu hooldus-õppegaraažide, hoiustushallide ning sihtimisrajatiste ehitamiseks Tapa ja Jõhvi sõjaväelinnakus.

Tööd algavad jaanuaris ja nende üleandmine on kavandatud 2021. aasta algusesse, teatas Nordecon börsile. Lepingu maksumus on 3 miljonit eurot, hinnale lisandub käibemaks.

"Riigi kaitseinvesteeringute keskusega sõlmitud lepingu raames ehitame nii Tapale kui ka Jõhvi hoiustushalli, Tapale lisaks hooldus-õppegaraaži ning sihtimisrajatise. Nordecon on mõlemasse sõjaväelinnakusse ka varem ehitanud ning omab juba aastatepikkust kogemust militaarrajatiste projekteerimise ja ehitamisega. Need on objektid, mis pakuvad kogu meeskonnale alati uusi kogemusi ning teostamisvõimalusi," rääkis Nordecon AS-i juhatuse liige Ando Voogma.

"Jõhvi ja Tapa taristu arendamine on riigikaitse seisukohast oluline, et tagada sujuv kaitseväe üksuste ümberpaigutamine ja liikursuurtükkide kasutuselevõtt," ütles riigi kaitseinvesteeringute keskuse direktor Kusti Salm.

Kaitseväe Tapa linnakusse projekteerib ja ehitab Nordecon hooldus-õppegaraaži, hoiustushalli, sihtimisrajatise ning asendiplaanilise osa (tehnovõrkudest kuni liitumispunktideni).

Nordeconi kontsern hõlmab ettevõtteid, mis on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Kontserni ettevõtted tegutsevad Eestis, Rootsis, Soomes ja Ukrainas.

Nordecon AS on registreeritud ja asub Tallinnas. Kontserni 2018. aasta konsolideeritud müügitulu oli 223 miljonit eurot. Nordeconi kontsern annab tööd ligi 690 inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles